Nové čajové kapsle Fluidum pro kávovary Nespresso®

Představujeme hliníkové kapsle, naplněné tekutým bylinným a čajovým extraktem Fluidum, plně kompatibilní se systémem Nespresso®. Tento inovativní produkt nabízí rychlou a pohodlnou přípravu čaje bez kompromisu v chuti nebo kvalitě, zároveň se zaměřením na ekologickou udržitelnost.

Recyklace a ekologie

Hliníkové kapsle Fluidum přinášejí významný ekologický benefit – jsou po použití prázdné a čisté, tedy 100% recyklovatelné. Recyklace hliníku je energeticky méně náročná než výroba nového hliníku, což vede k výrazné úspoře energie a snížení emisí CO2. Zajímavostí je, že recyklovaný hliník může být zpět na pultech obchodů ve formě nových produktů již do 60 dnů od recyklace. Tento proces je možné opakovat prakticky neomezeně, což hliník činí jedním z nejekologičtějších obalových materiálů.

Pro přípravu čaje z Fluidum kapsle není potřeba pořizovat další nový přístroj, můžete využít kávovar Nespresso®. Lahodná chuť čaje nebude ovlivněna chutí kávy, pokud kávovar před přípravou čaje propláchnete vodou. Stačí spustit jeden delší cyklus bez vložení kapsle a stroj je ihned připraven na výrobu čaje. 

Inovativní produkt

Kapsle s tekutým čajovým extraktem kombinují tradiční čajovou kulturu a bylinkářství s moderní technologií přípravy nápojů. Tento produkt nejenže rozšiřuje možnosti využití oblíbených Nespresso® kávovarů, ale také nastavuje nové standardy pro rychlost, pohodlí a ekologickou udržitelnost v přípravě čaje. 

Nespresso® je značka patřící třetím stranám, které nemají žádné spojení se společností PRO INFUSION, s.r.o. a značkou Fluidum.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz